lördag 14 november 2009

Vinter - sommar

Vaknade för en stund sedan och tittade ut - Det snöar!!! Hurra, jag gillar vintern och håller tummarna för att den kan få ligga kvar. Men idag skall jag åka till Falun och inhandla lite sommarkläder!! Måste ha tag i badkläder och ev. lite annat som behövs för en utlandsresa till värmen. Men det känns skumt, köpa badkläder nu! Det snöar - jag skall köpa badkläder, ja det känns lite konstigt. Utbudet är ju inte så stort nu så vi får hoppas att jag hittar ngt.

Stora fina flingor faller över tomten hemma i Mellsta:-)

Hur gick det då för Píka att vara hemma själv då?
Jo, jag kan säga att jag blev stolt över henne. Jag åkte hem vid 12 och då hade de varit ensamma i tre timmar. Kände lite oro när jag öppnade dörren och tänkte för mig själv "kiss överallt, söndertuggade hundsoffor...." Klart man tänker alltid det värsta.. MEN, de såg så avlappnade och glada ut när jag kom och släppte ut dem, och ingen söndertuggad soffa eller kiss på golvet!!! Känns så himla skönt, man vill ju inte att det skall vara en oro att lämna henne själv.

Vi tog en lunchpromenad på ca 45 minuter innan jag for tillbaka till jobbet, lämnade hundarna igen och inväntade på att Jocke skulle ringa och rapportera hur nästa sväng gått. De behövde inte vara själv så länge efter vår lunch för Jocke var hemma igen vid 14:30. Allt hade gått jättebra och som "belöning" fick de komma ut på fälten och spinga lite:-)

Våra hundar är ju väääldigt bortskämda egentligen. Oftast behöver de inte alls vara själva så mycket. Vi jobbar om varandra så det är nästan alltid någon hemma. Men det kan ju också vara en nackdel när man någon gång måste lämna sina kompisar hemma. Det gäller att träna på allt:-)

Nu skall jag inta en härlig lördagsfrukost med tidningen!
Ha en skön lördag mina vänner!


Inga kommentarer: