tisdag 3 november 2009

Tuvig

Usch vad tråkigt det är att vara förkyld. Man får ont i näsan av allt snytande. Får hoppas det ger sig snart. Men jag har inte någon feber i alla fall och det känns skönt för då kan man jobba på som vanligt. Förkylningen var dock väntad. Var och varannan människa är sjuka nu med feber, hosta och snuvighet. Håller tummarna bara att inte svininfluensan dyker upp.. otäckt tycker jag.


Var och också och red igår, gick superbra. Fidlari var i fin form, avslappnad och hörbar på mina hjälper så det kändes kanon. Susanne sa flera gånger till oss att han såg så avlappnad och fin ut:-)
Jag har verkligen saknat att få vara tillsammans med hästarna. Det är så skoj att ha tagit upp ridningen igen efter några år och jag känner verkligen att det är skönt att ha fler intressen än bara hundarna. Ridningen för mig är ren avkoppning samtidigt som det är en nyttig träningsform. Och träning är ju nyttigt för både kropp & själ:-)

Man lever bara en gång och varför inte göra det man tycker om?

Ps, lovar att uppdatera med lite "X-ningsbilder" snart! Ds

Inga kommentarer: