tisdag 24 november 2009

Tid

Kan man önska sig mer tid?

Hann inte ens göra ett endaste blogginlägg igår, tiden bara rann ifrån mig. Och även fast jag jobbar med dator nästan hela dagen kan jag ju inte sitta och blogga. Dessutom var mina underbara vänner med mig igår på jobbet eftersom husse gick på kranskola.

Så när det blir lunch och lite ledig tid är mina vänner prio Nr 1!

Och när jag slutade vid 18 så hämtade min ridkompis mig för avfärd till Rättvik och vår sista ridlektion för detta år, kom inte hem föränn vid 22 och jag hade liksom ingen lust att blogga då.

Känns trist att ridningingen är över för nu. Det är så himla roligt och givande och jag känner att man har utvecklats jättemycket på denna teriminen. Kan inte få nog av de härliga Islänningarna:-) Men den som väntar på ngt gott, jag kommer igen!

Jag och Ingela gav Susanne en liten present för terminen som gått. Härligt gott rödvin som passade utmärkt till fin, fin choklad i rosa förpackning! Ingela tackade också Susanne för hjälpen med hennes häst som hon har haft där på inridning i nästan 3 månader. Behöver jag säga att Susanne blev glad? - Änglar kallade hon oss:-) Läs hennes fina blogginlägg som hon gjorde igår kväll. Länken finns i min vänstra kolumn...Bonde Susanne. Man blir så härligt glad att få glada rektioner!

Så nu när ridningen är slut får jakten på MIN häst gå vidare...

Inga kommentarer: