torsdag 12 november 2009

Söta små bäbisar

I natt har jag varit ute med Píka vid 3 tiden, och sedan vid 6:30. Har verkligen glömt bort hur det är att "vara med valp". Hon är för det mesta jätteduktig att hålla sig på nätterna, men inte denna natt.

Man bara önskar att man hör fel när man vaknar av att det krafsar och gnyr lite i buren... man tänker för sig själv... nej, nej, soooooooov! (Píka sover i bur, då är det lättast att få dem rumsrena + att man vet var de är någonstans) Men det är bara att hiva på sig morgonrocken, leta sig fram till källartrappen, tända lampan och hämta hunden, stå på bron och frysa i en kall morgonrock, och hoppas att hon vill komma in direkt när hon har gjort sina behov.

Men ibland kan det bli en tur på gården, för en valp är som sagt en valp - Full av bus, och full i fan för hon vet att matte, hon springer inte efter mig i morgonrock! Kan inte inte riktigt förstå vad kloka hundarna är, de lär sig raskt vad man kan och inte kan göra..... Springa efter och hämta henne tänker ni? , Nej absolut inte! Man känner sig liksom inte sååå uppladdad att fara omkring på gården i pisstofflor, ruffsigt hår, och morgonrock mitt i natten i flera minusgrader. Tänk vad tror grannarna???

Ja, ja så är det i alla fall när man har valp. Visst är det lite jobbigt ibland, men ack så roligt också:-)


Oemotståndliga valpar - Men oj oj oj, vilka busar de kan vara!


1 kommentar:

Anonym sa...

Det är tur att dom är så söta som dom är när man står där mitt i natten i minusgrader och fryser arslet av sig ; )

Kram
Michelle