söndag 29 november 2009

Sommar

Inte ett moln sa langt ogat kan na...

Har kommer det antligen en liten rapport fran oss. Vi har stralande vader, varmt och gott. Meja njuter av att bada och hon har faktiskt lart sig att simma pa djupt vatten med sina simkuddar hon har pa armarna.

Mat finns overallt, det ar bara att ta for sig det man vill ha. Just nu har vi hamtat Meja fran Bamseklubben och skall gora oss iordning for att ga pa middag. Ikvall har de ocksa upptradande som vi skall sla en kik pa.

Tiden rinner ivag och nu har jag gjort slut pa min euro. Kan tyvarr inte blogga fran min mobil eftersom jag inte lyckades komma ihag min kod:-) Men hoppas kunna losa det problemet snart.

Tills dess vi hors nasta gang, ha det gott!

Kram fran ett varma Bahia Feliz!

1 kommentar:

Ingrid sa...

ÅÅÅHHHH är inte ett dugg avundsjuk inte... =)
SÅ underbart!!!
Ser fram emot lite bilder sen!!
Kram Ingrid