torsdag 5 november 2009

Snart, snart

Snöflingorna faller utanför fönstret, halsduken hänger på kroken i hallen, snöiga hundar far genom dörren och skakar av sig i hallen så det blir blött på golvet, elden i kaminen knastrar gott - Jag kan bara konstatera att vintern har kommit till oss.

Gillar vintern massor, bara det är vinter och ingen slask. Slasket kan göra en galen, allt blir så skitigt då, bättre med ren och fin snö:-) Härligt att åka skidor både själv och med hundar. Men än känns det tidigt med att snön kommer ligga kvar på backen, den töar alltid bort i början.

Men snart, snart far vi till Bahia Feliz! Nedräkningen har börjat, bara 22 dagar kvar! Skall verkligen bli så himla underbart att få komma iväg en hel vecka med tid bara för att slappa och ha roligt. Taxfreekatalogen har också landat i postlådan, liksom Mejas inbjudan till Bamseklubben. Det är på riktigt, hurra!


Undrar vad man skall välja i katalogen??
Jocke har redan bestämt sig för lite wiskey
- The Snow Grouse:-)

5 kommentarer:

MammaMia sa...

Åååå Gud va härligt!!!
Passa på å njut i massor med varandra nu !!! Blir jävligt avis måste jag erkänna...Kram kram

MammaMia sa...

Åååå Guu va skönt !!! Passa på å njut måste ju erkänna att jag blir Jä**igt avis bara =)) Kram kram

Jane Hagström sa...

Hej Mia!
Ja, det skall bli så härligt att få njuta och vara tillsammans. Vår vardag är ju alltid full med saker som skall göras så det skall bli lyx för oss att få slappa tillsammans.
Kram tillbaka! Ps. måste träffas snart:-)

CityMamman sa...

Hej min älskade syster! Åhhh, snart åker ni :-) 22 dagar är ju verkligen ingenting! Taxfreekatalog och Bamseklubbsinbjudan... Kan det blir bättre? Hoppas verkligen att ni får det uuuuuunderbart och att ni får njuta av allt tillsammans! Puss på dig systeryster...

Ingrid sa...

Nä men Heeeej !
Vad roligt att hitta på dig här blend bloggarna, hittade dig på Vickys sida!
Va härligt att ni ska ut o resa!!
Hoppas att det blir underbart!
Ha det så bra så hörs och syns vi !
Långt mellan gångerna blir det förstås,, men men

kramar i mängder
Ingrid ( Ica )
iddeh.bloggplatsen.se