fredag 6 november 2009

Sista för säsongen

Det blir en tidig kväll ikväll, vi skall upp tidigt i morgon bitti för att fara till Örebro på jaktprov. Det blir säsongens sista, sedan blir det en lugnare period i några månader. Jocke skall starta Aska och jag skall gå bredvid och bara njuta:-)

Det är många bra hundar i Askas parti om man kollar in startlistan så det kommer krävas att Aska visar sig från sin bästa sida. Söket kan ju vara lite varierande på fälten, men hittar hon bara fågel så kan det gå vägen... Vädret gör inte saken bättre heller, regn och kyla gör inte att fåglarna vill vara framme utan de gömmer sig duktigt då. Men äh, vi tar det för en kul grej och vi kommer ut på en liten utflykt tillsammans och får träffa lite trevligt folk.


Skulle vara roligt om Aska fick sig en pippi i morgon:-)


Det kommer också bli en bra dag för Píka att bekanta sig med lite folk, och vad passar bättre än att gå på jaktprov med många hundar, mattar & hussar:-) Hon gillar verkligen folk så det skall bli roligt att se vad hon hittar på för upptåg i morgon.

Godnatt och på återseende!

2 kommentarer:

Isabelle sa...

Åh, vad kul med jaktprov! Jag längtar tills jag med kan få vara med :-) Och ordnas det sånna i Örebro så är det ju toppen för då slipper jag åka så långt :-) Nästa helg har vi jaktprov här utanför Norrköping, men Ella är lite för liten för att ens följa med och titta anser jag så vi får vänta lite. Men, det ska bli jättekul att se vad det blir av lilla fröken :-) Dotter till Dallas som är syster till Dollar :-) Ska bli jättespännande att se hur era och dessa valpar utvecklar sig. De har ju verkligen fina föräldrar att brås på :-) Hoppas vi ses på någon tillställning framöver! Mvh Isabelle

Anonym sa...

Lycka till! Vi håller tummarna för er!

Kram
Michelle & Tellus