måndag 9 november 2009

Ny vecka

Godmorgon! Ännu en ny vecka har tagit sin början. Kan inte fatta att det redan är v. 46!! Känns nästan som den här hösten har gått för fort... men så känns det väl alltid.

Känner mig fortfarande förkyld men är glad att det inte har blivit värre. Fick i alla fall vara hemma och skrota igår förutom några besök till bl.a Jockes pappa och min far. Hann ta reda på en utav garderoberna, hittade massor av saker, kläder och annat krafs som jag kunde skänga iväg. Saker som bara har legat och tagit plats. Så nu kommer jag in i garderoben!! Har även hunnit med att städa i källartrappen och fixat en till hängare så jag får bort lite kläder och annat som hänger i vägen. Sålt ett datorbord som jag aldrig har haft användning för. Känns så himla skönt. Då kan man koppla av i veckan:-)

Skönt för skälen av att ha gjort lite nytta. Vad har ni gjort i helgen?

1 kommentar:

MammaMia sa...

Ja du Jane ...vad har man gjort i Helgen??Fredagen passerar snabbt förbi, Lördagen vernisage på Biblioteket Anders Björnhager har målat av vårat gamla hus på gården så då ville man ju se tavlan, Den blev super bra, så kika in på biblan och ta en koll =)
Söndagen var juu ALLA Pappors dag behöver inte säga mer eller hur. Kram på dig !!!