fredag 27 november 2009

Meja fyller 5 år!

Vår älskade dotter Meja Maria Theresé, fyller 5 år idag! Jag kan inte riktigt förstå att hon är 5, tänk vad åren går. Hon är en härligt positiv tjej med skinn på näsan och jag som förälder är glad att jag har haft en gäng hundar att uppfostra innan damen föddes:o) Hon vet vad hon vill och ser till att det blir så. Får hon inte som hon vill, vänder hon världen upp och ned. Vet inte vem hon har ärvt dessa egenskaper av?


På föräldrasamtalet på dagis/förskolan beskrev hennes föreståndare Meja som ett framtida "chefsämne"! Hm, undrar om det är bra eller dåligt. Men de överöser beröm för hennes kreaktivitet och förmåga att hitta på saker, samt egenskapen hon har för att kunna förlåta.


Hon är också en djurintresserad tjej som gillar de flesta djur. Ridlekis/hästis är ett stort intresse, till min förtjusning, kanske blir det en hästtjej av henne som mig? Hundarna är också ett stort intresse och här hemma får vi mycket hjälp med fodring, promenader och aktivitet.

Är så underbart lyckligt lottad av att jag har en sådan fin underbar dotter, och jag längtar redan efter framtiden och allt roligt som vi kommer uppleva tillsammans. Ja, visst tycker vi föräldrar så om våra barn, det är ju inget konstigt. Men just idag på hennes 5 års dag ville jag berätta det även för er:-)


Älskar dig Meja av hela mitt hjärta! Hoppas att du får en fin 5-års dag och roligt på semestern!!

Inga kommentarer: