söndag 22 november 2009

Många små - Ett fasligt sjå

9 barn med Meja levde ut sina energier hemma hos oss igår på hennes kalas. De hade jätteskoj, även fast det blir olika viljor och någon tår som trillar. Några av barnen är lite yngre och en utav dem, Mejas kusin Erik hade sagt till sin mamma igår efter kalaset. -Ja, det var skoj, men lite läskigt med så många barn...

Inget kalas utan de berömda ljusen som skall blåsas ut...

Ja, må hon leva, ja må hon leva uti 100:de år....


Känns dock ganska skönt som förälder när det hela är över... behöver jag säga att det var skönt att lägga sig i soffan på kvällen?

Men jag måste ju presentera er för "Fiskgumman". Ja, hon har besökt Meja på hennes kalas sedan hon fyllde 3 år. Hon lever bakom, i fiskdammen och hjälper alla att fiska fram den efterlängtade godispåsen! Det är så himla roligt att spela teater och se alla dessa barns miner. En del blir rädda, en del skrattar så de kissar på sig, och en del blir avvaktande och fundersamma. Jag är inte den som är blyg och tycker saker är töntigt när det gäller barn. Det gäller att bjuda på sig själv. Och vad är härligare än att få höra - Mamma, jag tyckte fiskgumman var rolig, kommer hon nästa år också? Ja, då vet man att man har gjort intryck hos barnen. Kan ju bara hoppas att jag inte behöver göra det ända tills dagen hon fyller 18? hi hi.

-Vad heter du?, Kasta i kroken vet ja,
så kanske du kommer att få napp!


Hallåååå, alla barn! Det är jag som är fiskgumman!


Nä!, gott folk. Våga bjuda på er själv, det är inte farligt det ger bara lite glädje i vardagen och något att minnas & tala om:-)

3 kommentarer:

Vicki sa...

Hahaha , helt rätt , tänk va alla barn kommer att prata om detta kalas!! Super roligt kram Vicki

Ingrid sa...

ååh helt underbart och alldeles rätt!! Det betyder såå mycket för barnen!! Jättekul !!

kram på dig!
Ingrid

Jane Hagström sa...

Ja, det är skoj att bjuda på sig själv när det glädjer andra:-)