onsdag 18 november 2009

Lite paus

Klipper hundar idag och för tillfället har jag en liten paus innan nästa hund kommer. Sitter ju för mig själv i mitt lilla trim och funderar på saker och ting när jag klipper. Kom fram till att jag känner mig nöjd och tillfreds med livet just nu. En skön känsla. Känner att jag har många ideér om framtiden och kan knappt hålla mig för vad som komma skall.

Är också så tacksam för det jag har i livet även om det inte är "så märkvärdigt" men jag är glad, de finns de som har det sämre än mig.... Jag har en underbar familj, hus, underbara hundar, pengar i plånboken, fina vänner och en massa roligt som händer framöver i mitt liv..

Önskar man kunde få ha denna "braiga" känsla jämt!

Tralla la la la la!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Å vad härligt det är när man känner så,,,

Håller tummarna att den kännslan finns kvar länge hos dig.

Själv levde jag ju i en lyckobubbla i ca två månader,, tyvärr sprack den med en SMÄLL...

Många Kramar Malin.

Jenny sa...

sv: mysigt =) allt bra med dig då?