tisdag 24 november 2009

Förberedelser

Lätt att boka resa.. svårt att packa!

Hela min kväll har gått åt till att prova kläder inför resan på fredag. Kan inte riktigt få ihop det tycker jag. Ett tag var det ett totalt kaos uppe i sovrummet, hela sängen var full med kläder... vilka skall man välja, hur blir vädret, är det kallt på kvällarna, på dagen? -Ja, många frågor blir det... Och inte nog med det, så måste jag ju även packa åt mina andra två familjemedlemmar:-)

Har nu i alla fall kommit så långt att jag har valt ut några plagg som väntar på strykning, men det blir i morgon för nu orkar jag inte mer. Har också några saker till jag skall fixa på torsdag, så som att växla pengar och inhandla lite hygienprodukter. Sedan är vi redo för avfärd!!


Appropå hygien, så har jag piffat till mig lite igen. Vaxning av bikinilinjen - AJ!!!! Shit, vad ont, frans & brynfärg, och en Aha -ansiktsbehandling. Men jag var nästan säker på att bli utan det idag för min vän, och kollega blev sjuk!! Så himla typiskt när jag för en gångs skull har bokat in min tid flera månader i förväg! Men med lite pyssel och en mor som ställde upp, så fick jag mina önskemål fixade - Skönt!


Citatet: Skall man bli fin - får man lida piiin
- Stämmer ganska bra tycker jag :-)


1 kommentar:

sweflo sa...

AJJ,, jag är inte avundsjuk!!!
På vaxningen.. men på RESAN!!! =)
Kramar i mängder!
Ingrid