torsdag 19 november 2009

Ego styling

För några veckor sedan gjorde jag gelénaglar. Ville piffa till mitt ego lite:-) Är väl inte så jätteförtjust i att ha långa naglar för det komplicerar ju en del när man använder händerna mycket. Men de har verkligen funkat kanon och håller bra, så nu är det dags för att fräscha till dem ikväll igen. Vill ju vara fin tills vi åker på semester!

Sist jag hade "fusknaglar" var för 1o år sedan på vårt bröllop. Hade "tippar" då och jag tror också det var gelé men jag har ett minne av att de lossnade efter någon vecka. Så innan jag testade denna gång var jag faktiskt lite fundersam om det skulle hålla.

Jocke är i alla fall tacksam:-) Han gillar ju att bli kliad på ryggen!! ha ha. Men jag har även fler tider uppbokade på "egolistan" Ansiktsbehandling och vaxning här på jobbet nästa vecka! Känns skoj att få lyxa till det lite när man så sällan gör det. Jo, så är det. Även fast man jobbar med hudvård hela dagarna har man sällan tid att själv boka in sig och unna sig lite.


Det är skönt och avslappnande i dagens stress att få rå om sig själv lite mer. Det tycker jag alla borde göra mer. En perfekt tid nu är att önska sig ett presentkort i julklapp! Då kan man välja själv när det passar att utföra någon skön behandling.

Många frågar mig varför jag inte har utbildat mig till hudterapeut, när jag har en mor som jag kan ta "över företaget av" men det är liksom inte min grej. Jag gillar att få lite "skit under naglarna" och greja med både kropp och händer. Att sitta inne i ett behandlingsrum och lyssna på lugn musik medans man klämmer pormaskar - Nej, inget för mig. Det räcker med att jag vårdar mina hundar!

Ha en fortsatt trevlig dag! Det skall jag ha! Kram Jane

Inga kommentarer: