måndag 16 november 2009

Datorn funkar!!

Min datorkille hämtade min laptop vid 13 tiden idag och kom tillbaka med den fixad vid 16:30 tiden! Härligt med snabba ryck, det gillar jag. Känns så himmelens bra, kände en stor sten föll från mitt bröst...

Men han kunde inte riktigt säga vad som var fel, han grejade lite och sedan fungerade den. MEN, nu är det dags att rensa datorn på ALLT! för det kommer en dag då den inte fungerar mer och det skulle inte vara så roligt om man förlorade en massa värdefulla saker, så som dokument och bilder.. hugaa, vilken hemsk tanke.

Nä, fram med usb minnet och SPARA!

"Den som spar, han har"

2 kommentarer:

Ingrid sa...

Ja jag kan bara hålla med dig!!!!
Det är så oerhört bra gjort av dig!
Jag har bränt ut lite skivor med bröllopsbilder och på ungarna o sånt, så jag har en liten back up.. och sedan ligger alla bilder på två ställen, men man kan ju faktiist aldrig vara säker...

SÅ kul att följa din blogg!!
Kramar i mängder, Ingrid

Jane Hagström sa...

Hej Ingrid!

Skoj att du gillar min blogg!!! Tack för kramen:-)