måndag 16 november 2009

Datorkrångel

Känner mig både arg och ledsen idag. Min dator mår inte så bra, och jag måste ha hjälp med att kolla vad som hänt. Skulle svara på ett mail i morse och under tiden jag skriver så stänger datorn av sig!!! Trodde först att jag glömt att se att den skulle uppdateras och då kan den ju starta om. Men när jag skulle försöka starta den igen så är den bara svart!!!! Jag blir så dj*la irriterad och besviken. Man ser bara 1000 lapparna flyga iväg.

Det är ju så himla typiskt för jag har redan hört mig för om en ny dator, men skall vänta några veckor eftersom min datakille kommer få en massa erbjudanden framöver. Men nu måste jag kanske laga min istället och vem vet vad det kostar?

Han talade om att om det är grafikkortet som är trasigt så lönar det sig inte att laga... jag blir gaaaaaalen!. Till saken är den också att jag använder min dator i jobbet också, så jag vet egentligen inte vem som skall betala. Hoppas att det löser sig.. får fjäska för chefen annars:- (Chefen är min mamma)

Men nu måste jag jobba vidare, tur att min mor har en dator jag kan låna:-) Kram från en sur Jane.

Inga kommentarer: