måndag 26 oktober 2009

Regnskog

Jag och Meja har nyss tagit en promenad med hundarna i skitvädret. Regn, regn och åter regn.

Píka har inte sett så mycket regn under sin levnadsperiod och jag kan säga att det inte är så populärt att bli blöt om tassarna:-)

Men som jakthund så måste de läras.. Jag och Meja tog en tur till skogen nedanför oss, och när vi promenerar där så säger jag till Meja, -vi går inte så långt när det regnar så mycket, vi tar "regnrundan" eftersom den är lite kortare. Meja svarade mig: - Ja, mamma det här är bara en så´n regnskog så det gör vi!

Härligt va? Barn säger saker som är så rätt. Vi går ju i en skog och det regnar, alltså går vi i en regnskog!

Vi var inte ute så jättelänge men väl länge för att bli blöta så nu skall det bli skönt att slå sig till ro en stund framför tv´n och titta på "Färjan"...

Regnkläder, reflexer och pannlampa!

Inga kommentarer: