fredag 9 oktober 2009

Prickdax

Åh, så har Meja troligtvis fått de berömda vattkopporna. Såg en prick på hennes höft igår kväll, men tänte inte så mycket på den då. Vet att det går på dagis så jag hade mina aningar. Så imorse var det fler prickar på Mejas lilla kropp. Jag tycker faktiskt det är bra att hon får sina vattkoppor nu när hon är liten för då brukar sjukdomen vara lite lindrigare...

Men lindrig det var den inte för mig. Jag kommer ihåg när jag hade mina vattoppor som om det var igår. Jag var 4 gammal och, var hysterisk för det kliade överallt. Jag hade verkligen vattkoppor på hela kroppen, både utvändigt och invändigt. Kommer också ihåg att min mamma stoppade mig i badet så att klådan skulle lindras lite. Usch, hemska minnen. Så nu får vi bara hoppas att Meja inte brås på sin mor.

Nä, istället får jag och Meja vara hemma och mysa idag. Precis som Píka och Darling:-)

Mina älsklingar:-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken underbar bild! De är ju för söta! : )
Jag klarade mig lindrigt när jag hade vattkoppor, tack och lov. Jag hållar tummarna för att Meja härmar mig och inte dig i detta fall ; )
Stora kramar till er!
/Michelle

Jane Hagström sa...

Ja, Píka ligger hos Darling jämt. De gillar varandra jättemycket och Darling är så go med henne. Ler och långhalm du vet:-)

Jag hoppas också att det blir FÅ koppor.. suck