lördag 3 oktober 2009

Lördagsgöra

Vaknade supertidigt i morse, lilla Píka ville ut. Fick en stund för mig själv framför datorn tills Meja steg upp. Då tog jag gårdagens tidning och la mig i soffan tillsammans med henne och myste medans hon kikade på barnpogram.

Jocke är ju som sagt i Älvdalen på prov med Aska så vi är hemma själva hela helgen. Tänkte få lite gjort. Har redan tagit reda på all tvätt i källaren och tvättmaskinen går för fullt. Det gäller ju att ladda upp inför veckorna då kläderna har en hög omsättning:-)

Fönstren behöver också en omgång, gardiner skall bytas och det skall dammas. Det har ju inte blivit så mycket av den varan den senaste tiden med valpkull, och en liten som behöver passas mest hela tiden. Men nu så, har det lugnat ned sig lite och sysslorna väntar.

Men först skall jag och Meja träffa en kompis och ta en skön skogspromenad med hundar och ungar. Bäst att se till att de har fått sitt innan jag sätter igång. Idag är det ju också lördag och efter maten blir det ju en påse godis...DÅ kan jag pyssla ifred:-))

Ha en skön lördag!!!

Ps, jag kommer med rapport från provet när jag hört ngt. Ds!

Inga kommentarer: