torsdag 15 oktober 2009

Kärlek:-)

På kvällskvisten så skulle jag ta mig en promenad i området med hundarna och frågade Meja om hon ville följa med mig ut. Hon har ju varit inne i stort sett sedan fredagen förra veckan så jag tyckte hon behövde ut och röra på sig lite.

Sagt och gjort så klädde vi på oss ordentligt. Meja hade reflexväst och pannlampa, hundarna reflexselar och jag satte på mig ett reflexband runt armen. Meja var superlycklig att få följa med, hon älskar att vara ute även fast det är mörkt ute. Vi traskade på genom vår lilla skogsdunge, Píka fick också följa med och sprang med oss hur lycklig som helst över att få komma ut lite på "ny" oupptäckt mark. Vi styrde vår kosa till det stora fältet som vi har en bit ifrån oss, där vi skulle släppa hundarna lite.

Vi var där en stund för att sedan börja traska hemöver igen. Jag höll i de stora hundarna och Meja gick med Píka. Vi gick en stund när jag sedan såg att jag hade tappat min reflex jag hade runt armen... Åh, nej! Nu måste vi gå småvägarna hem så ingen kör på oss, sa jag till Meja. Hon blev jättefundersam en stund när hon sedan sa till mig att -Mamma, ta Píka du så kan jag hålla dig i handen så bilarna ser dig. Då är det som att vi två blir en:-)

Ja, vad säger man. Det är så sant som det är sagt! Man blir bara såååå kär:-)Fotona är från dagen då vi fotade hundarna på fältet:-)

Inga kommentarer: