tisdag 13 oktober 2009

Hundbilder

Har varit hemma idag hela eftermiddagen så jag och Meja har hunnit med en del. På eftermiddagen tog vi hundarna till "fältet" för att träna lite apportering och fota lite. Det blir ju lite krångligare med motion nu när Meja inte skall vara ute så mycket och jag och Jocke har i princip bara hejat på varandra sedan jag kom hem i lördagskväll.

Men det är ju bra att kunna släppa dem på fältet lite så får de röra sig. Och en som rör på sig det är Darling, hennes plats är på fältet och hon är verkligen en fröjd att titta på. Skall bli så roligt att fortsätta träna henne på fälten för jag tror hon kan bli riktigt bra där. Aska och Píka, ja de letade mest harskit:-)
Har också hunnit inhandlat lite prylar till bilen när kylan kommer. Sittdyna till Meja och skydd för rutan så jag slipper skrapa ihjäl mig på morgonen. Passade också på att handla lite till badrummet när jag ändå var igång. Det blev ett nytt duschdraperi, ny tvålkopp, och ny toasits. Känner för lite uppfräschning nu när mörkret faller på.

Men här bjuder jag på lite foton som blev från fältet:-)
Darling


Píka 14 veckor
Mmmm, gott med harskit!

Mor & Dotter

Ja, jag lovar. Det ÄR två gordonsettrar!

Härligt att leka:-)

3 kommentarer:

MammaMia sa...

Men guuud Jane , hur många vovvsingar har du hemma nu????
Du måste ha fullt upp på dagarna, skulle vara kul att ses nån dag det var längesedan sist meeeen som sagt tiden räcker ju inte till. Hopppas allt är bra med er alla , kramar Mia

Maria sa...

Go morron!
Vilka härliga bilder. Speciellt den när mor och dotter står med röven mot kameran. Den borde du förstora.
Kramis M

Maria sa...

Vet inte hur många kommentarer jag har lämnat nu. Förhoppningsvis så är det bara ett :))))