lördag 24 oktober 2009

Höstlikt

Dimma, regn i luften, lite småkyligt och rått. Ja, så kan man säga om den här lördagen. Men ändå är det härligt på något vis. Jag gillar hösten och har man bara bra kläder så kan man vara ute. På förmiddagen tog vi med oss hundarna ut på en skogstur så de fick springa lite. Men på det stället vi skulle släppa dem så satt det såklart en hel skock Canadajäss och Svanar och hade det trevligt. Hm, det var inte läge för att släppa våra hundar där så vi fick traska iväg en bit så de inte såg alla fåglar. Hade ju inte varit så roligt att se dem resa den kullen! Undrar om de hade respekterat??Meja gillar att vara ute, hon hjälper mig att träna hund:-)

Vi tog också en biltur i de fina omgivningarna när vi for hemöver. Jag ville titta på lite gårdar. Drömmen finns där hela tiden så man måste liksom kolla vart man kan tänka sig att bo.

Meja vet också att vi skall flytta så småningom. Och hon vet också att flyttar vi så skall hon få en katt! Vi kan ju inte ha katt nu, eftersom Jocke är allergisk men jag har lovat att om vi bor på landet och skaffar häst/stall så kan vi ha en utekatt.

När vi sitter i bilen och talar så pratar Meja hela tiden om "landet", och hon tycker alla röda gårdar är så fina. "Mamma, det är så fint ute på landet", säger hon till mig i bilen... Ja, så tycker jag med och min populäraste internet sight är förnärvarande Hemnet och Blocket i sökandet.

På eftermiddagen gick jag och Meja och plockade lite tallkvistar och kottar för att göra lite fint med ljungen jag inhandlade för några dagar sedan. Känns lite trevligare på farstubron när mörkret kommer. Så här blev det:-)

Fattas bara ett ljus, men det inhandlar vi i morgon.

Inga kommentarer: