måndag 5 oktober 2009

Härlig feeling

Har haft en sådan härlig feeling i kroppen hela helgen och den sitter i kan jag säga! Inte varje dag man får till det så som Aska fick i helgen, min duktiga jägare! Man är ju inte bortskämd med priser direkt så alla premier är välkomna. En del kanske tycker att - Äsch det var väl ingenting med ett 2:a pris, men för oss betyder det mycket.

Kunde tyvärr inte bjuda mina pristagare på någon dundermiddag i går när de kom hem för Jocke skulle ut och jobba natt stackarn. Synd för jag tänkte göra iordning riporna vi fällde förra helgen för Aska. Det hade ju passat bra tyckte jag. Istället fick det bli vanlig husmanskost, vilket också var uppskattat för ett trött ekipage som kom hem från kalla skogen.

Jocke fick med sig fina priser hem, ett par Norröna snölås, ett par fleece vantar, en stor termos och så två fina diplom & två fina tennbägare. Där snålades det då inte på priser i alla fall!

Skall snart ge mig iväg till Rättvik för att rida ikväll, då gäller det verkligen att ha långkalsonger på sig för shit vad jag tycker det har blivit kallt. Hmmm längtar till vår resa....

Har uppdaterat vår hemsida med rapport från helgen för er som är intresserade!

KRAM i höstkylan:-)

Inga kommentarer: