måndag 12 oktober 2009

Fyndat!

Eftersom Meja är hemma och är sjuk så tänkte jag skaffa några nya filmer till henne som hon kan ha som lite tidsfördriv när hon är hemma och har tråkigt. Sagt och gjort så for jag förbi filmaffären för att skaffa ett par filmer. Men istället för att hyra så köpte jag två som de hade bra pris på. Då slipper jag också glömma bort att lämna igen dem. Hittade ju såklart en film hemma som jag totalt glömt bort och det kostade mig 90:- för förseningsavgiften, suck.

Men när jag väl stod inne på affären och skulle betala kommer chefen med en väska och säger -Den här har Pippi glömt, skall du inte köpa den? -Va, nej vad skall jag med den till svarade jag. Men kikade en gång till och ja, den var snygg! 100:- extrapris, sa killen och jag köpte den! Fick till och med Pippis guldpengar med:) De har haft väskan som reklammaterial för Astrid Lindgren i butiken, så den skulle bara stått på en hylla och inte blivit använd någe mer, så varför inte glädja en 5 årig, Pippitokig tjej?

Hursom blev Meja superglad -Åh, då skall jag leka Pippi efter att jag tittat på filmen, sa Meja när hon hade studerat den en stund.

En fin väska med texten "Astrid Lindgren 100 år "


Vilken tur att jag i detta ögonblick kom in på affären så jag fick fynda!

1 kommentar:

Jennifer sa...

åh vad roligt! Hoppas hon blir frisk snart!