onsdag 21 oktober 2009

Försäkringskassan

Igår var det inte någon bra dag för mig och innan jag skulle gå till sängs kom jag på att jag borde begära ersättning från Försäkringskassan eftersom jag har varit hemma med Meja. Sagt och gjort gick jag in på deras sida på nätet och började fylla i alla dagar, timmar, osv. Det är lite pyssel så det är inte gjort på någon minut. Det tar ju också lite längre tid eftersom hon har varit hemma en vecka, det blir mer att fylla i.

Och när jag sitter där och har gjort klart med ifyllda timmar och minuter och skulle klicka mig vidare så försvinner sidan!!!! Shit vad tokig jag blir... och jag var tillbaka på 0 igen. Blev så irriterad så datorn åkte igen med ett nafs.. Så därför blev det inga bilder på blogg eller hemsida.
Hoppas på en bättre dag idag. Skall göra ett nytt försök med FK lite senare. Börjar inte med mina hundklippningar föränn vid 11 idag så jag har tid på mig. Skall ta en promenad med hundarna, sätta på en tvätt och börja med uppdatering av lite bilder!
Det finns alltid något att göra, man behöver inte vara sysslolös:-)


Inga kommentarer: