torsdag 8 oktober 2009

En av mina drömmar...

Jag nämnde i mitt förra inlägg att det är viktigt med drömmar, och jag skall delge er en utav mina drömmar.

Ni som läst min blogg ett tag och känner mig väl vet att jag så gärna vill ha en gård på landet. MEN, det är inte så lätt att hitta något som passar oss. Antingen är det ett perfekt läge, lagom med mark osv, men en gård som behöver en hel del renovering.. suck

Det krävs en hel del för att få till något i den här stilen...

Eller, så hittar man det perfekta objektet! Som tyvärr bara är till för de som har mycket klirr i kassan.. och eftersom jag inte är gjord av pengar så får man lägga objektet till sidan... Visst, smakar det så kostar det brukar det heta men att bara betala på ett boende är inget för mig. Jag vill ha råd att leva också och inte bara betala på ett boende.

Så min dröm är att hitta en gård som ligger där jag kan ha några hästar och min verksamhet med mitt hunderi, gärna lite ensligt utan en massa nyfikna grannar som skall kika på när man tränar hund osv. Gärna också en gård där fågel trivs så jag kan satsa mer på lite hundträning och gärna lite skog så jag kan motionera hundarna utan en massa koppel som trasslar när man är ute och går.

Vill också att vår dotter Meja skall få chansen att leva lite friare. Att kunna vara ute och leka på gården utan att vara rädd för tung trafik som far förbi osv. Kanske ha lite djur som vi kan pyssla med tillsammans osv. "Åh, det blir ensamt för henne" säger en del till mig, men den dagen hon vill göra annat skjutsar jag henne hellre än att vi skall bo i stan och hon skall ränna på Kupolen eller på stan som de flesta ungdomar gör idag.


Något i denna stil hade inte varit dumt:-)

Men att hitta gården som jag vill ha är inte så lätt. Någon sa till mig häromdagen att: "Slappna av och ge inte upp drömmen, den kommer till dig en vacker dag då du minst anar det" Hm, det kanske är så... tänker i alla fall inte sluta leta, någongång skall jag ha gården med stort G!

Vad har ni för drömmar?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det är ungefär som att hitta "den perfekte mannen" : ) Mina kära arbetskamrater brukar säga att det är som en trisslott, plötsligt händer det! Mitt svar på det, "jo tjena" ; )

Sluta aldrig drömma!
Kram
Michelle

Jane Hagström sa...

Hej Michelle.

Känns som om jag har ett litet angenämare problem... men jag vet att någon dag kommer han med stort H finnas där även fast du inte tror det...

STOR KRAM