lördag 3 oktober 2009

Aska gjorde det!

Yehoo, Aska tog en välförtjänt 2 Ökl på skogen med husse idag!!! Men vilken pärs det var och gå en hel dag här hemma och inte veta...

Hon hade ett godkänt fågelarbete på sitt 2:a släpp, så domaren ville se henne några släpp till. I tredje släppet gick hon "glimrande" sa domaren.... han ville ha en fågelsituation till för att kanske kanske ge Aska ettan... försöka måste man ju göra i all fall:-)

Men eftersom det är lövfällning denna period så blir fåglarna väldigt skygga, så tyvärr kunde hon inte presentera någon mer fågel. De hade fågelkontakt och Aska hade något tomstånd men fågel hann gå innan de kom till så det blev ingen mer situation.

Men Jocke hälsar att han är superglad över Aska och att för en gångs skull skall bli trevligt att gå på den gemensamma middagen - Stolt och lycklig! Det är ju inte varje dag man tar någon premie... Roligt också att äntligen få till en premie i skogen på Aska, för det är ju liksom hennes rätta element där hon trivs bäst.

En stor bamsekram också till vår vän Tomas som har haft möjligheten att ha Aska ute på skogen i några veckor så hon kom iform efter valpkullen - DU ÄR GULD VÄRD!!!!
Tomas & Aska på jakt hösten 2008

Inga kommentarer: