tisdag 22 september 2009

Trött

En hektisk dag är till ända och jag är supertrött och skall snart gå och lägga mig. Har haft mycket att göra på jobbet då vi fick leverans av produkter. Hela lagret var fullt med kartonger när jag kom i morse så det var bara att hugga i. Blev i alla fall klar i tid så det kändes skönt. Man behöver då inte gå på gym dessa dagar! Paketen har en vikt på ca 5-10 kg/st så det känns faktiskt efter en dag då man har steppat på pallen med paket i famnen för att sätta upp dem i lagerhyllan... phu. Och ni som tänker på min rygg, -ja, jag lyfter som man skall göra!

Har också bokat resan till Kanarieöarna idag!! Man lever bara 1 gång så vi åker den 28/11! Skall bli så himla skönt, tror inte det är sant.. längtar:-) Bad, sol, god mat, vila, Bamseklubb, all inclusive, vara tillsammans, njuta, - This is the life!

Men nu väntar sängen, trött som 17.

Natti Natt!

Inga kommentarer: