tisdag 1 september 2009

Today is the day

Nedräkningen kan börja, idag flyttar två av mina kära valpar till sina nya hem. Känns konstigt men det skall verkligen bli skönt att få mer "normal" tid igen. Har lite pyssel framför mig idag, framförallt skall jag se till att plocka undan här hemma och kanske städa lite för det har det inte blivit mycket av den sista tiden. Fast det är mycket jobb med en valpkull har vi tankarna på nästa parning. Då är det Darlings tur att få bli mamma:-)

Darling var också med till veterinären igår för att ta första sprutan rabies. Ev. om det går som vi vill kommer vi åka söderut i Europa nästa år för att träffa Darlings tilltänkte! Det var det min gordonsetterkollega ringde om häromdagen. Han har träffat hanhunden i fråga och gav mig och Jocke "grönt" kort. Känns tryggt att veta att någon har träffat hunden som man är intresserad av, då känns det mer säkert. Jag lovar att återkomma vilken det är men lite längre fram i tid. Ni få vara lite nyfikna:-))


Nu skall jag fortsätta fixa lite, bjuder på ett gulligt kort som blev när vi fotade hundarna häromdagen.

Dimmalimm lipar till fotografen - Jocke!

Inga kommentarer: