fredag 18 september 2009

Snart hemgång

Snart, snart får jag gå hem för att få lite helg. Bara 1h kvar.... Har inte så mycket planerat i helgen. På lördag skall jag inte göra något särskilt men på söndag väntar jag lite besök och skall på 3-års kalas.

Skall också träna lite hund. Måste strama upp tyglarna på Darling! Efter att ha fått rapport från Jocke idag på deras fältträning har jag förstått att hon har bara 1 växel och det är 5:an. Hon är som en porsche, går utav bara he*te men sedan har hon lite problem med att lyssna på vad som sägs... hm... hon vill gärna ta sig en tur efter när hon rest fågel. Men både eftergångarna och respekten blev bättre medans dagen gick mot sitt slut. Hon har haft många fina situationer under dagen och i sista situationen fick Jocke ge henne beröm för då spontanrespekterade hon!! Kul att få avsluta en träning med ett glatt beröm:-)) Hon blev också utsedd (än en gång) till gruppens fågelfinnare!! Hittar fågel hela tiden:-)) Tror hon kan bli riktigt bra.. måste bara träna lite lite lite lite till.. Vi skall inte ha bråttom, hennes tid kommer.

Aska då? Jo, Jocke var supernöjd med hennes premiär på fält. Hon hittade mycket fågel hon också, respekterade men hade lite svårt för att söka ut på stubben där det var lite busk. Hon är ju en biotopjägare så det är klart att det blev väldigt annorlunda att vara på fält. Hur som så fick Aska också beröm:-))

Lovar att sätta ut några bilder så fort jag får tag i kameran Jocke har haft med sig. Nu måste jag göra det sista innan helgen!

KRAM

Inga kommentarer: