måndag 21 september 2009

Resa

Sitter och kikar på resa. Vi vill åka till något ställe där vi kan äta gott, sola och bada och bara vara tillsammans. Det var ju tre år sedan vi var på Alcudia och X-ning i medelhavet. Meja har tjatat på mig i flera månader att vi inte har varit och badat i sommar. Ja, vad skall man säga annat än att "sommaren kom aldrig, Meja". Vi har ju lite andra projekt framöver så vi kan bara avvara en vecka så det måste bli Spanien/Kanarieöarna, troligtvis.

Har kikat runt en del och var först inne på Lanzarote men efter att ha talat med en reseförsäljare så har jag nog skippat den tanken. Vi vill ju gärna vara säker på att det kan vara bra väder... vilket inte går att veta men man vill ju oddsen med sig. Hon tipsade om Bahia Feliz, och Playa Inglés. De båda ställena var bra för barnfamiljer. BF hade en mysig by med mycket att göra, medans PI hade bättre strand.

Har ju varit i Puerto Rico för en herrans massa år sedan och jag kan väl säga att jag inte har så positiva minnen om vädret från den resan. Jag kommer inte ens ihåg att vi badade, har för mig att det var ganska kyligt. Och det är ju det man vill göra när man är på semester!

Tänkte åka i mitten, slutet av november. Har kikat på "Fritidsresors Blue Village" som jag bara har bra erfarenheter av. Tror också det kan vara roligt för Meja. Men det vore inte fel att få några "insiders tips" kanske någon av er kan dela med er lite av era erfarenheter?

Gran Canaria

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Jane,

Jag har spenderat många semestrar på Bahia Feliz... som liten men har även varit där med Björn. Så det är bara att ringa om du vill veta mer. Men här kommer några synpunkter :)!

Jag tror att Meja skulle trivas super bra där och ni också för den delen. Stranden är inte så bra, men däremot är poolområde jättebra. Playa Ingles är mer party och "sällskapsresan", medans Bahia Feliz är mer gemytligt och grönt!

Beroende på när ni ska åka så kan i och för sig Puerto Rico (Amadores) vara ett bättre val, eftersom det under vissa perioder är bättre väder på sydsidan.

Men ring gärna om du har frågor.

Annars är allt bra med oss. Jag är spenderar första kvällen ifrån Leia och Björn...Saknar redan det lilla busföret:)!

Kramar Kari

Jane Hagström sa...

Hej Kari!

Har precis talat med Björn i telefon. Han hade lite frågor om er söta och busiga tjej och självklart ventilerade vi Bahia Feliz! Tänk vad lustigt att ni har varit där så mycket...

Vi tänkte nog åka i mitten slutet av november, vad tror du om det?
Bara vi får chansen till hyfsat väder så vi kan bada i poolen, då blir jag (och Meja) nöjd:-)

Vi kan höras ngn dag!
KRAM