fredag 11 september 2009

Packning

Packar och donar för helgens hästäventyr:-)) Skall bli så kul att få komma iväg och rida lite och umgås med min vän Linda. Hon kommer och hämtar mig till 8:15 så jag skall faktiskt gå och lägga mig strax.

Meja och Jocke har nyss åkt iväg och skjutsat hem min far och kompis för de har varit här och ätit lite tacos. De är så snälla och hjälper oss med renovering och annat pul som behövs när man har hus. De kom med lite takplåt på eftermiddagen som skall ligga på hundhuset, så snälla:-)) Är så glad att det äntligen skall fixas till! Det projektet har liksom blivit lite åsidosatt när vi har fixat klart altanen i sommar.

Hade också mäklaren från banken här idag som gjorde en värdering på vårt hus. Vi vill ju veta vad vi har utifall vi hittar något annat. Att gissa är ju inte så lätt. Det blev som vi trodde, så allt renoverande med jordvärme, dränering, byte av tak, altanbygge har gett resultat! Känns skönt:-))

Nu skall jag packa lite till, och krypa till kojs. Får se om jag kanske skickar någon "hästbild" från helgens bravader om tekniken fungerar i skogen. Annars får ni ha en skön helg allesammans:-))

Inga kommentarer: