onsdag 30 september 2009

Ont:-(

Inte så roligt att vakna med världens huvudvärk! shit vad tråligt, man blir helt spak. Tur i alla fall att jag är hemma idag och jobbar, känns lite skönare. Fick leta som 17 innan jag hittade några alvedon, slut i badrumsskåpet, slut i köket men jag hade tur att hitta tablett i jaktryggsäcken - Tänk vilken lycka!

Hade också en sådan stressig dag igår så jag hann inte det jag skulle. Först jobbade jag över för jag var tvungen göra klart ett utskick som skulle iväg, sedan när jag kom hem så skulle hundarna ut, tvätten hängas, fixa räkningarna och sedan åkte jag och Píka till veterinären för 12 veckors sprutan. Vi åkte ford dit och då måste hon sitta bredvid mig på passagerarsätet, men det gick super, hon hade mycket att beskåda och hon fick till och med åka med i Mc Driven på Mc Donalds!

Träffade veterinären och fick spruta och när Píka var klar frågade han vart Darling var! -VA?! Skulle hon varit med, sa jag förvånad. -Ja, hon skulle ha 2:a sprutan för rabies, sa veterinären till mig... Hm, suck -Hon är hemma, svarade jag lite blygt. Ja, så är det när man är stressad och har mycket att göra. Trodde inte det var dags för den än, men tydligen hade jag fel. Men vi fick en ny tid nästa tisdag.

Väl hemma så var det dags att sätta sig ned med uppdatering av SGSK`s hemsida. Det tog ca 1.5 timme att göra det jag skulle men nu är den uppdaterad så det känns skönt att ha det ur världen.. nu är det bara vår hemsida som skall uppdateras....

Stressig dag men jag hann:-))

Inga kommentarer: