tisdag 8 september 2009

Min födelsedag

Hade min första jobbdag igår på min födelsedag, ingen förändring allt var sig likt. Förutom att min lilla Píka får vara med mig på jobbet. Det blir en del rastningar, men det känns skönt att jag kan ha henne med när jag är på jobbet.

Jocke jobbade eftermiddag igår och jag jobbade till 18 så något födelsedagsfika blev det inte. Men jag fick lite vackra blommor i alla fall:-)) Först kom min älskling med en jättestor fin bukett med röda rosor! Sååå fina, tack:-)) Sedan kommer min mormor med en jättefin orkidé. En ny sort som jag inte har har haft någongång. Gulliga mormor, hon tänker jämt på alla. Sedan när jag kom hem från jobbet och hade hämtat Meja på dagis stod min far på gården och väntade på mig. Han hade med sig en stor bukett blommor och ett kuvert med lotter! - Tack far, nu skall jag bli miljonär! Min mor och min leasing far kommer på onsdag och skall äta med oss. Vi brukar köpa kina mat tillsammans när vi fyller år. Det blir ju liksom inte så ofta vi handlar det så vi brukar passa på när någon fyller.


Kärlek:-))

Omtanke:-)

Överraskning:-)

Inga kommentarer: