onsdag 2 september 2009

Lycklig Aska

Är nyss hemkommen från en cykeltur med hundarna. För första gången satte jag mig på mountainbiken och tog dragselen på Darling!! Har inte riktigt vågat det förut med det gick kanon, fasiken vad roligt det var. Aska hon fick springa lös bredvid oss, behöver jag säga att hon var världens lyckligaste gordonsetter? Hon var hur pigg som helst och bara öste fram hela turen vi tog. Visserligen har vi cyklat i några veckor men nu fick hon vara lös ordentligt. Motionen är ju viktig om hon skall orka jaga. Vi cyklade till ett ställe som heter Bjusan, där stannade vi så hundarna fick bada i sjön en stund. Synd att jag inte tog kameran med mig, så vackert:-

Här kommer några kort på Aska. Har fått önskemål på fler bilder så jag fotade lite i morse. De två sista bilderna är tagna vid ett tidigare tillfälle. Men jag lägger ut dessa också eftersom de är så fina. Ha en fortsatt skön onsdag!Inga kommentarer: