onsdag 2 september 2009

Lite ledsamt

Hade en hektisk dag igår, hade massor av pyssel att göra innan två av våra valpköpare skulle komma till kvällen. Försäkringsfrågor, avtal som skulle fyllas i och annat som hör till en valpleverans. Eftersom det var kväll när de skulle komma och hämta sina guldklimpar bjöd vi på middag istället för bara fika. Jocke stod i köket och lagade en utsökt middag med hemgjort potatismos och ugnstekt falukorv - Supergott!

Kan än en gång inte fatta att valparna är 8 veckor, tiden går så himla fort. När det var dags för första valpen att åka så far verkligen känslorna iväg. Man blir tårögd och ledsen, men samtidigt lycklig för de nya valpköparnas skull. Det är en härlig känsla att hämta sin valp, och man vet vilken underbar tid de har framförsig. Själv grät jag som en stucken gris när vi hämtade vår första Gordonsetter "Geisha". Jag grät av lycka, det kommer jag ALDRIG att glömma. Klart det känns ganska skönt också, de tar mycket tid med en valpkull.


Frostí och Adilla sitter och väntar på sina nya familjer:-


Jag & Frostí

Som uppfödare och hundägare så lär man känna så mycket folk, det är så roligt tycker jag. Men man förväntar sig inte att valpköpare skall komma med presenter till en när de skall hämta sina valpar. Men igår fick vi renfärs som husse kämpat själv för (lovar att njuta ordentligt när middagen står på bordet:-) och två fina ripor av Adillas husse! Den ena ripan var faktiskt Darling första ripa! Men jag är glad att jag får lite nya apportfåglar då jag blev av med allt när frysen gick sönder...

Sedan fick vi en jättefin kökshanduk av Frostís familj, ett märke som heter pappelina. Du kan besöka pappelinas hemsida här på http://www.pappelina.com/ Roligt att få något lite annorlunda som inte finns i varje hem, jag skall definitivt köpa fler saker därifrån! Även en liten rolig disktrasa var med i paketet.

Även Meja fick sig en liten present, en jättestoooor studsboll.. nu gäller det bara att se till att inte Darling tar den...

TACK GULLIGA NI!!!!Inga kommentarer: