torsdag 24 september 2009

Längtar

Vi har skaffat barnvakt i helgen till Meja. Hon skall få vara hos min bror och min mor för vi skall ha en härlig jakthelg tillsammans:-) Första gången på vääääldigt länge. Tror senast vi var tillsammans på "jakt" var höstprovet i Sälen i fjol och då är det länge sedan.

Skall bli jättemysigt att bara få traska i skogen, se hundarna jobba, mysa med medhavd picknick... och själv för en gångs skull gå med egen bössa. -Ja, min Beretta måste luftas och det är NU!

Men vi har lite strul med vår nya pejl. Den tappar kontakten med sändaren så nu är Jocke ute och testar vårt halsband med en annan mottagare och vice versa. Känns ju inte roligt när man har köpt en sådan dyr pryl och så funkar den inte. Det är Garmin Astro´n jag talar om. Känner flera som har den och de funkar superbra, men inte vår. Så himla typiskt. Så jag hoppas att Jocke kommer med ett positvit besked så jag har något att komma med när jag skall till affären och klaga. Om den forfarande strular så får de ge mig en ny, så är det bara!

Skulle dessutom ladda halsbandet igår, och det verkar som om laddaren var trasig. Fatta, har bara laddat den två gånger!!! Börjar tro att vi fått en måndagsexemplar... suck

Inte alltid roligt med dyra prylar....

Inga kommentarer: