tisdag 29 september 2009

Långt mellan gångerna

Ja, jag vet att jag har varit dålig att uppdatera både blogg och hemsida men just nu har jag lite mycket att pyssla med så tiden räcker inte till. Lovar att det skall komma bilder snart...
Har också SGSK`s hemsida att uppdatera och den ligger just nu på prio no 1, för det har varit huvudprov och folk väntar på resultat och bilder...

Var i alla fall och red igår - skitskoj! Det gick superbra, tycker faktiskt att jag börjar få kläm på att rida islandshäst nu... Tråkigt bara att det börjar bli mörkt och kallt, ser liksom inte fram emot vintern ännu. Håller också på att hjälpa en vän med hemsida och blogg, skall bli skoj att presentera dem framöver:-) Vem jag hjälper? Ja, det får ni se sen tills dess får ni vara nyfikna i en strut!

Men nu måste jag jobba vidare, på återseende!

J

Inga kommentarer: