onsdag 16 september 2009

Korvgrillning

Efter jobbet igår hämtade Jocke & Meja mig så vi kunde åka till Sörbo och grilla korv. Våra vänner Maria & Anders följde också med med sina barn och hundar. Ett perfekt ställe där hundarna kan härja runt utan att man behöver vara rädd att de skall bli påkörda av någon bil.

Man måste ju passa på att vara ute när det är så fint, och vad passar bättre än att grilla ute? Hela 19 grader var det när jag for ifrån jobbet vid 17 tiden! Men det blir snabbt kyligt. Redan vid 19 tiden kände man att en till tröja inte skulle ha setat fel. Det får mig att tänka på att vilken himmelsk tur vi hade när valparna var här, de var ute hela tiden i 4 veckor. Det hade ju aldrig gått nu.

Nej, nu skall jag göra iordning Mejas dagisväska för hon skall till skogen idag. Jag själv har hundar inbokat hela dagen och för första gången på läääänge skall jag trimma en "Aussie" Australisk terrier - spännande:-))

Ha en skön dag!

Inga kommentarer: