söndag 20 september 2009

Kolbrá hälsar från Skåne

Igår trillade det in ett mail från Skåne. Det var en lång och trevlig rapport vi fick ifrån hennes matte Alexandra. Här delar jag med mig lite av hennes mail som jag tyckte var roligt att läsa.
Kolbrá kallas numer för Dimma, men jag väljer att skriva Kolbrá så ni vet vem jag menar.

"Vi går upp till hästarna varje dag jag och Dimma, de är ca 400m in i skogen i en hage. Hon är jätte duktig, hon sitter utanför staketet och väntar snällt när jag ger dem morötter. Vi har precis börjat lära henne att gå i koppel korta bitar. Annars har vi aldrig koppel var vi än är men de ska ju ändå kunna gå i det när det väl behövs. Hon håller sig på tomten fast vi inte har något staket eller liknade. Hon vill ju gärna hälsa på folk som går förbi men säger man bara till henne så låter hon bli och nu bryr hon sig knappt om det kommer hästar eller människor. Hon är tok glad i katten och slickar han i hela ansiktet så han blir helt vettskrämd haha!"

"Här har kommt hit några bekanta med hundar i olika åldrar och det har gått super bra. Hon märker fort om det är någon äldre eller yngre hund och rättar sig därefter. Men när de ska hem så vill hon hellre stanna här, så det bekommer henne inte alls och hon vill aldrig följa med någon hem eller så. Hon verkar trivas väldigt bra!"

Matte skickade också med några bilder, jag bjuder er på två:-))Hjälper hon matte med disken också?

Nybadad sötnos:-)

Inga kommentarer: