fredag 25 september 2009

Ivägskickad

På lunchen idag åkte vi till butiken där vi har köpt vår pejl. Säljaren där tyckte det verkade konstigt att den inte fungerade som den skulle och fixade lite inställningar. Men när jag också påpekade att laddaren inte fungerade så blev han fundersam. Vi testade flera laddare på vårt halsband men ingen funkade. Provade också vår laddare på ett annat halsband och då fungerade den!? Alltså så är det halsbandet som strular också. Fick fylla i ett papper så skulle de skicka iväg den till Garmin, så nu är det bara vänta och se vad som händer. Hoppas att det går fort...

Så nu är vi utan pejl i helgen när det skall jagas, så typiskt. MEN en god vän till oss skall inte använda sin pejl i helgen så han erbjöd oss låna hans:-))Så snällt!

Fick också besök på jobbet idag av lille Dalvar:- Hans matte besökte mig på jobbet för att handla lite så jag passade på att skynda mig ut så jag fick hälsa på honom lite. Jisses, vad de växer! Han blev jätteglad när "poletten trillade ned" och han förtstod att det var "gammelmatte" som hälsade på:-) Härligt att träffa sina guldklimpar lite då och då:-

Men nu måste jag packa lite för i morgon fm skall vi dra till Orsa på jakt över helgen. Hoppas ni alla får en skön helg. Jag återkommer med bilder och rapport!

Inga kommentarer: