torsdag 10 september 2009

Guldklimparna

Idag har Píka fått följa med mig på jobbet för första gången själv, utan de andra hundarna. Var på lagret idag och då är jag själv så jag behöver inte ta hänsyn till någon. Jag packar ju paket till återförsäljare så jag kan styra min tid lite som jag vill.

Píka måste få träna på att vara själv, tycker det är viktigt så vi kan få en bra kontakt hon och jag. Annars är det ju bara Darling eller Aska som gäller och det blir ju inte så kul i längden. Tycker också det är viktigt att hon klarar av att vara själv i bilen osv. Hur som helst var hon jätteduktig, hon sov de två första timmarna på sin filt medans jag packade. Sedan blev det en liten rastning och sedan ville Píka busa och äta frigolit chips (som vi packar med) men icke sa nicke. Och för första gången fick hon bli varse ordet "plats". Talade om för henne tre gånger att "man stannar på filten" och tillslut så gjorde hon det. Även fast hon visade sitt missnöje med råge. Hon yyyyylade friskt min lilla tjej. Hon höll på en stund sen somnade hon.. duktig tycker jag.

På kvällen var jag även och hälsade på Frostí i Falun. Åh, jisses vad de växer! Trodde jag skulle få en chans att gosa lite, men tror ni han hade tid när det kom tjej på besök? - Nej. Men jag fick något gulligt kort i alla fall. (Inte det lättaste att hinna fota två busar)
Talade också med ägaren till Kolbrá som bor i Skåne. Allt var bara bra och de är supernöjda:-)) Men vääääldigt imponerade av att en sådan liten krabat kan springa så in i he***te! Man bara ler, det är så det är att ha en Gordonsetter!

Inga kommentarer: