måndag 7 september 2009

Födelsedag

Hurra hurra hurra hurra, idag är det min födelsedag! Men egentligen har jag ju slutat fylla år när jag fyllde 30, nu är det inte lika roligt längre:-))

Men lite roligt är det i alla fall. Jockes pappa kom hem till oss igår och han hade med sig en jättefin orkidé med 4 stammar/stänger! Hur fin som helst. Jag älskar orkidéer! De blommorna är nästan de enda jag klarar av att inte döda. Mina orkidéer blommar om hela tiden, så fina:-))

Så eftersom det är min födelsedag idag tänker jag ha roligt min första dag på jobbet efter semestern. (weeee kan inte fatta att min semester är sluuuuut!) För igår hade jag en arg och irriterad dag. Ja, det har att göra med den förbannade utställningen vi åkte på i Sandviken. Förstod att det skulle gå skit och det gjorde det. Jag lovar att berätta hur det gick snart, måste bara lugna ner mig annars skriver jag så illa och det är inte så bra.

Kram på er!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Usch, det låter inte roligt.. undra om jag vet vilka som var där mer..
/Helena

Anonym sa...

Jag glömde! Stort GRATTIS på födelsedagen!!
Kram Helena

Anonym sa...

Grattis på födelsedagen Jane!

Kram fam Andersson

Nina K sa...

GRATTISKRAM till dig Jane från mig!!!! Hoppas din dag blir bra, ser ut att bli en strålande solskensdag!!!!

Jane Hagström sa...

Tack snälla snälla ni!!! Klart jag skall ha en underbar födelsedag!!!
Kram på er alla!

Sara sa...

HURRA HURRA HURRA
FRÅN MIATA´S

Anonym sa...

Stort grattis på födelsedagen!!!
Ha en riktigt bra dag!

Kramar från Kari och Leia

Ps. Vi hörs i morgon så ska du få en uppdatering av frökenbus´s upptåg ;)

Anonym sa...

Grattis Jane på 25års dagen!/Stefan

Jane Hagström sa...

Stefan!!

Ha ha, 25?! Jo, det vore något! hihi