söndag 30 augusti 2009

Valppussar är gott!

Jag och Jocke har tagit kort på valparna för en stund sedan och jag förundras hur en del uppfödare kan få till så fina "ståkort". Jag har verkligen försökt men icke sa nicke, de blev inte bra. De har så mycket bus i sig så de bara for runt på bordet och inte var de så intresserade av min skinka heller! Nä, det fick bli "sittkort" istället. Jag kommer lägga ut dem senare ikväll när jag har tid.

Frostí, den blåa hanen ville inte titta in i kameran. Vi fick trixa en hel del innan vi fick till en bra bild. Men pussas, ja det kan han! Den röda tiken, som numer heter Kolbrá hon fick sig ett bad i diskhon innan fotograferingen. Hon hade bajs på hela huvudet! Vet inte hur det gått till, men nu är det borta i alla fall. Dessa små lortgrisar:-))

Kärlek:-))

Inga kommentarer: