måndag 17 augusti 2009

Trött

Här hemma går vi i de "tröttas tecken" idag. Både jag och Jocke känner oss sega och skulle önska att få slå ikull sig ett slag. Men det är bara drömmar:-) Här är det fullt upp, valparna åker in och ut mellan regnskrurarna och maten skall stå på bordet, det skall fikas osv.

Men nu tog jag en paus i "arbetet" och sitter nu och funderar hur jag skall kunna sy ett bra jakttäcke till Aska så hennes tuttar inte far illa i skogen. Har kikat runt på nätet lite men kan inte finna några jag fastar för, de man hittar är ju inte speciellt anpassade för "stora tuttar"! De flesta är bara heltäckande som täcker bröstets framdel. Men eftersom jag är lite händig med symaskinen så kommer jag säkert fram till något bra. Huvudsaken är att Aska får lite skydd för tuttarna när hon skall springa i skogen.

Skall fundera ett tag till, men skall ta en fika tillsammans med Meja och Jocke först. En STOR kopp kaffe så man får lite ny energi!

Inga kommentarer: