lördag 22 augusti 2009

Shoppinglördá

Tidig morgon - igen, men det är väl ingen nyhet. Är dock glad över att vädergudarna håller igen regnet för jag vi INTE ha regn. Det är så tråkigt om jag behöver ha valparna inne. De trivs ute och där mår de bäst, så enkelt är det. Och så spar jag mina öron, för de avger ett fasligt liv om de är instängda inne i sin hage. DE VILL UUUUUT!

En kompis till Jocke kom förbli igår och frågade om de alltid lät så där, - de låter ju som fåglar är det säkert att de är hundar? (Valparna ylade i högan sky för att de var instängda i hagen). Det blev också en tidigare kväll för dem för att det regnade som attan igår kvälls. Men det är klart, sa Jocke och hans vän - De är ju fågelhundar!

Idag skall jag till IKEA och shoppa lite, det skall inhandlas ett skrivbord till Meja. Det är dags att ta bort hennes lilla barnbord och ge henne ett normalt skrivbord istället. Hon gillar ju att sitta och pyssla och rita så det kommer bli kanon. Sen kommer det såklart bli lite annat smått och gått som det alltid blir när man åker till IKEA. Mamma och Meja följer med så jag får sällskap, det kommer bli trevligt. Jocke han får stanna hemma och göra klart det sista på altanen som snart är klar och passa våra söta guldklimpar:-

Ha en skön lördá!

Inga kommentarer: