onsdag 19 augusti 2009

Saknad veterinär

Min veterinär jag har gått till i mer är 10 års tid har lagt sina kort på hyllan och sålt sin praktik. Så himla tråkigt. De tog semester när Aska skulle valpa och skulle komma tillbaka i början av augusti men när jag skulle ringa och boka in tid för besiktning för valparna så fick jag inte tag på dem, de har stängt och kommer inte tillbaka. Känns snopet, fick liksom inte tacka av dem för alla år. Vi har många minnen tillsammans:- Men jag vet att vi kommer att ses ändå framöver. Tack Krister & Bettan för alla år!

Därför blev det lite krångel igår när jag skulle ringa och fixa en tid till valparna hos en annan veterinär. Han är liksom lite svår att få tag på så nästan hela förmiddagen satt jag i telefonen och ringde och ringde. Lyckades tillslut få en tid när jag ville ha, måndagen 31/8! Får iof åka en liten bit men valparna med det lönar sig för vår stora veterinärpraktik var skitdyra. Men det blir väl så med en stor praktik.

Så ni som skall hämta er lilla guldklimp är välkommen att göra det från och med tisdag den 1/9, då de blir 8 veckor. Ring gärna före och "boka" in en tid så slipper vi krocka med andra valpköpare. Vill ju ha en stund mer er alla själva:-)

Har nästan klart för mig hur valparna skall placeras, men jag lovar att tala om det för er berörda så snart vi vet. Alla är positiva och trevliga och fulla med bus! Skall bli jätteroligt att få följa dem vidare i livet. Och på tal om valparna så skall jag ge dem lite frukost nu sedan får de allt gå ut för idag skiner solen.

Ha en trevlig dag alla!

1 kommentar:

Soya ★ sa...

Hej Jane. Tack för det, jag hoppas verkligen på det här jobbet. Kram