måndag 3 augusti 2009

Registreringen klar!

Yehoo, för en liten stund sedan plingade det till i min mobil. Det var ett sms som berättade att jag hade paket att hämta inom kort från Svenska Kennelklubben! Alltså är stamtavlorna på mina söta gulklimpar på väg!! Är ni nyfikna vad de kommer att heta? Här kommer de:

H Glavaris Call Me Frosti
H Glavaris Call Me Dalvar
T Glavaris Call Me Adilla
T Glavaris Call Me Dimmalimm
T Glavaris Call Me Kolbrá
T Glavaris Call Me Pika Askadottir

Namnen är Isländska. Jag har fått influenser ifrån hästvärlden för jag tycker de har så vackra namn på sina hästar och för att de har en betydelse. Jag lovar att återkomma om just dessa namn när jag har mer tid. Kan ni se vilken som kommer stanna hos oss?

Ha en skön kväll:-))

3 kommentarer:

Kristina Hagström sa...

Vad fina namn det blev på valparna!
Undrar vad dom betyder?

Isabelle sa...

*ler* det borde väl bli "Glavaris Call Me Pika Askadottir"? :-D
Supersöta namn! Ser fram massor på flera valpbilder även om jag håller på att längta ihjäl mig efter en egen gordon!

Nina K sa...

Instämmer med föregående, vackra namn och såklart är det väl Pika som ni ska behålla :-) Hoppas jag hinner komma och titta på dom små sötnosarna snart.