tisdag 25 augusti 2009

Premiär!

Idag är det premiär får fågeljakten. Jocke Darling & dragit till skogen med goá vänner för att jakta i två dagar. Fick ett sms igår kvälls där han skrev bl.a. "Har ätit gott, tjäder & ripa. Ja, det verkar som om det inte går någon nöd på honom. Nu hoppas jag bara att de får två härliga dagar på skogen och att Darling sköter sig:-)

Aska på tidigare jakt, längtar:-)Själv är jag och Meja hemma och sköter om valparna. Klart att det blir lite långa dagar men ibland tittar det förbi någon och genast slår man ihjäl några timmar. Visst kan jag väl åka iväg och göra saker men då måste vovvarna in och då blir det så sulligt. Det är helt klart bäst att ha dem ute. Men till kvällen har jag lovat Meja att vi skall äta Mc Donalds, vi passar på när inte pappa är hemma. "säg inget till pappa mamma, sa Meja när vi talade om det igår. "Det är vår hemlis va?" Gulliga tjej!

Nej, nu skall jag fixa frukost och läsa morgontidningen i lugn & ro:- Jag återkommer senare med nya bilder på guldklimparna!

Kram

Inga kommentarer: