söndag 30 augusti 2009

Min valpfolder!

Äntligen, äntligen har vår kära valpfolder kommit till förfogande till SGSK. Foldern är ett häfte som kommer föja med blivande valpköpare när de köper valp ifrån någon av våra registrerade gordonsetteruppfödare här i Sverige.

Jag började med texten redan efter att jag hade köpt min första Gordon - Geisha. Tyckte redan då att det fanns lite material att tillgå om Gordonsettern för en nybliven ägare. Jag ville veta allt men det var svårt att få tag i material. Då hade man inte heller tillgång till dator som vi har nu. Det fanns inte heller någon hemsida. Längre fram träffade jag Maria Köhler som nu är vår ordförande i SGSK. Hon var en klippa på datorn och fick hjälpa mig med layouten på foldern. Den blev superbra, men behövdes bara omarbetas lite och även få styrelsens godkännande. Sagt och gjort och nu efter ett antal år är den här - Min & Marias kära valpfolder!

Detta är faktiskt en bild på en utav hanhundarna från vår första kull
"Geisha - Echo"Har även lite andra ideér som jag är sugen på att utveckla, men tiden finns inte riktigt. Men jag hoppas att jag får möjlighet någon gång...

Inga kommentarer: