lördag 29 augusti 2009

Mätt

Mätt & belåten skall jag slå mig ned i soffan och kika på en film. Har varit på middag hemma hos goda vänner och fått god mat med efterrätt. Magen känns stinn, precis som den skall vara efter en trevlig middag. Jocke har farit till jobbet för att göra ett nattskift och Meja ligger redan i sängen. Tyvärr så har hon fått feber! 39 grader hade hon nu när jag tempade henne. Förstod att något var fel när hon sa att hon frös, hon ville till och med hoppa upp i min famn när vi var borta och då kommer känslan direkt "det är något som inte är som det ska" och jag hade tyvärr rätt. Vi får helt enkelt hoppas att hon är bättre i morgon. Stackars tjejen:-(

Vovvarna är galna. De har ju varit hemma själva några timmar så de var som galna när jag släppte ut dem i hagen när jag kom hem. Satt på trappan en stund och kikade på dem när de jagar varandra och busar, de har så himla roligt. Men de är totalt tokiga... skall bli skönt till veckan då de börjar åka till sina nya hem. Klart det kommer bli tomt och man kommer sakna dem, men jag vet ju att vi får träffa dem ofta.

Tack och Gó natt!

Inga kommentarer: